Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: 2 martie 2024

1. Introducere

Bine ati venit pe site-ul Dodera Software! Ne dorim sa va informam in mod transparent cu privire la modul in care colectam, utilizam si protejam datele dumneavoastra personale. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate.

2. Date colectate

Prin intermediul site-ului nostru, colectam informatii personale pe care le furnizati voluntar, cum ar fi numele, adresa de email, numarul de telefon si mesajul dumneavoastra. Aceste informatii sunt necesare pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra si pentru a va oferi serviciile noastre.

3. Scoup colectarii datelor

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate exclusiv in scopul oferirii si imbunatatirii serviciilor noastre. Acestea pot include, dar nu se limiteaza la, prezentarea ofertelor personalizate, raspunsul la solicitarile dumneavoastra si comunicarea cu dumneavoastra in legatura cu serviciile noastre.

4. Protejarea datelor

Ne angajam sa protejam datele dumneavoastra personale. Adoptam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, divulgarea sau alterarea acestora.

5. Stocarea datelor

Datele dumneavoastra personale vor fi stocate pentru atingerea scopurilor pentru care au fost colectate sau in conformitate cu legislatia in vigoare. Puteti oricand sa ne contactati telefonic sau prin email si sa ne solicitati sa stergem anumite sau toate datele salvate pe site-ul nostru.

6. Partajarea datelor cu terti

Nu vom partaja informatiile dumneavoastra personale cu terte parti fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor in care acest lucru este necesar pentru furnizarea serviciilor solicitate sau in conformitate cu cerintele legale.

7. Accesul si controlul asupra datelor personale

Aveti dreptul de a accesa, corecta sau sterge datele dumneavoastra personale. Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice intrebari referitoare la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la office@doderasoft.com.

8. Modificari ale politicii de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a actualiza aceasta politica de confidentialitate in mod periodic. Orice modificari vor fi afisate pe aceasta pagina, iar utilizarea continua a site-ului dupa aceste modificari va constitui acceptarea acestora.

Prin utilizarea acestui site, va exprimati acordul cu Politica noastra de Confidentialitate. Va multumim pentru increderea acordata!

Pentru solicitari sau nelamuriri ne puteti contacta pe email (office@doderasoft.com) sau telefonic (+4 0748 650 469).

Obtine maximul de la afacerea ta pe internet.

Companie

Despre noi

Portofoliu

Testimoniale